куќарка новости 10 години ДРЕН
10 години ДРЕН Print E-mail
Written by OzOnAIR   
среда, 22 април 2009 17:43

Оваа година здружението на студенти на Шумарски факултет Дрен од Скопје ќе ја одбележи десетгодишнината од своето основање со презентации и дискусија на темата „Предизвици: шумарството и руралниот развој“.

Дрен има особена чест да Ве покани да присуствувате на оваа прослава и, се разбира доколку сметате дека е потребно, активно да се вклучите во јавната расправа.

Јубилејот ќе се прослави на 30.4.2009 г., во 12 часот во амфитеатарот на Шумарскиот факултет во Скопје.

Одбележувањето на нашата годишнина и јавната дебата за подобрување на состојбите во шумарството се реализира во рамките на соработката со Холандската развојна организација - SNV.

Ве молиме Вашето присуство да го потврдите на This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it најдоцна до вторник, 28.4.2009 г., поради протоколарна организација.

Ви благодариме на укажаното внимание и Ве очекуваме.

LAST_UPDATED2
 
Comments (4)
Cestitam jubilej!
1 петок, 24 април 2009 11:39
Андријана Спирова
Bravo decki, doagam i jas :)
Честитки и желби за успеси
2 петок, 24 април 2009 12:14
Bojan Simovski
Нека е за многу години!
Поздрави и честитки
3 петок, 24 април 2009 13:37
Jana
Да ви се множат годините, проектите и членовите:)
Честитки
4 понеделник, 27 април 2009 20:24
Божин Трендафилов
Голем јубилеј е, пристоен успех (ако не и завиден) постигна ДРЕН како волонтерско студентско здружение.

Да се множат годините и успесите!
Од сега, па натаму во Документите можете да ја погледнете дигиталната верзија на Списанието на Јавното претпријатие за стопанисување со шуми „Македонски шуми“ - Наши шуми.

поддршка

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner