куќарка новости Скапотијата и криминалот ќе ни ги истераат шумите низ оџак
Скапотијата и криминалот ќе ни ги истераат шумите низ оџак Print E-mail
Written by OzOnAIR   
понеделник, 10 август 2009 20:12

Побарувачката за огревно дрво предизвика дрвокрадците да станат силно организирани структури, во кои секој си ја знае улогата: стражар, сечач, водач на магариња, возач на камион, трговец... Се вооружуваат сé повеќе, а ги има во сите краишта на земјава.

Извор: Нова Македонија, 10.VIII 2009 година,.

 

Читај повеќе на http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=81091018155&id=9&setIzdanie=21759

LAST_UPDATED2
 
Од сега, па натаму во Документите можете да ја погледнете дигиталната верзија на Списанието на Јавното претпријатие за стопанисување со шуми „Македонски шуми“ - Наши шуми.

поддршка

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner